Jajo na grzance View larger

Jajo na grzance

 

 

Nowy

SKŁADNIKI (1 porcja)
1 jajo; 2 kawałki bagietki; masło; 1-2 łyżeczki majonezu; kawałek sera żółtego (w przepisie Stary Olęder); rzeżucha

More details

SKŁADNIKI I SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jajo ugotować na twardo. Kawałki pieczywa podpiec na suchej patelni. Gdy będą rumiane ściągnąć, posmarować masłem i ułożyć na talerzyku. Na grzanki położyć połówki ugotowanego jajka, a na każde jajko położyć majonez. Ser zetrzeć na tarce o najmniejszych oczkach i posypać na grzanki z jajkiem. Udekorować rzeżuchą.

Opinie

Napisz opinię

Jajo na grzance

Jajo na grzance

SKŁADNIKI (1 porcja)
1 jajo; 2 kawałki bagietki; masło; 1-2 łyżeczki majonezu; kawałek sera żółtego (w przepisie Stary Olęder); rzeżucha

30 other products in the same category: