MATIASY W ŚMIETANIE View larger

Matiasy w śmietanie

 

 

Nowy

SKŁADNIKI
500 g śledzi matias; ok. 250 g  śmietany 18%; 1 cebula; pieprz (w przepisie mielony, kolorowy); liść laurowy

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Śledzie przełożyć do miski, zalać wodą i moczyć 2-3 godziny (po godzinie zmienić wodę na świeżą). Gotowe pokroić na 3 cm kawałki. Dodać pokrojoną w cienkie plasterki cebulkę, śmietanę, pieprz i liść laurowy.

Opinie

Napisz opinię

Matiasy w śmietanie

Matiasy w śmietanie

SKŁADNIKI
500 g śledzi matias; ok. 250 g  śmietany 18%; 1 cebula; pieprz (w przepisie mielony, kolorowy); liść laurowy

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Śledzie przełożyć do miski, zalać wodą i moczyć 2-3 godziny (po godzinie zmienić wodę na świeżą). Gotowe pokroić na 3 cm kawałki. Dodać pokrojoną w cienkie plasterki cebulkę, śmietanę, pieprz i liść laurowy.

30 other products in the same category: