Tatar

 

 

Nowy

SKŁADNIKI (2 duże porcje)
250 g mięsa mielonego wołowego; 1 żółtko; 1 mała cebula; kilka podgrzybków w zalewie octowej; 1 ogórek kiszony; pieprz; sól; maggi

More details

SKŁADNIKI I SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z mięsa ulepić kulkę. Spłaszczyć ją lekko od góry, położyć na talerzu i zrobić w niej dołek. Oddzielić białko od żółtka tak, żeby żółtko było w całości i delikatnie położyć je na mięsie. Cebulkę obrać i drobno pokroić w kosteczkę. Tak samo pokroić ogórek i grzybki. Składniki ułożyć na talerzu w koło mięsa. Do przyprawienia podać sól, pieprz oraz maggi.

Opinie

Napisz opinię

Tatar

Tatar

SKŁADNIKI (2 duże porcje)
250 g mięsa mielonego wołowego; 1 żółtko; 1 mała cebula; kilka podgrzybków w zalewie octowej; 1 ogórek kiszony; pieprz; sól; maggi

30 other products in the same category: