Podgrzybki smażone na maśle

 

 

Nowy

SKŁADNIKI
kilka świeżych podgrzybków; 1/4 kostki masła; średnia cebula; 1 łyżka śmietany; pieprz; sól


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. W ten sam sposób pzygotować umyte grzyby. Oba składniki smażyć na maśle, (nie dusić!) na dużym ogniu. Dodać pieprz i sól do smaku. Podawać ze śmietaną, jako dodatek do obiadu lub grzanek.

Opinie

Napisz opinię

Podgrzybki smażone na maśle

Podgrzybki smażone na maśle

SKŁADNIKI
kilka świeżych podgrzybków; 1/4 kostki masła; średnia cebula; 1 łyżka śmietany; pieprz; sól


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. W ten sam sposób pzygotować umyte grzyby. Oba składniki smażyć na maśle, (nie dusić!) na dużym ogniu. Dodać pieprz i sól do smaku. Podawać ze śmietaną, jako dodatek do obiadu lub grzanek.

30 other products in the same category: