Kotlet z Kani

 

 

Nowy

SKŁADNIKI
kania; jajko; bułka tarta; masło lub olej; sól

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Odciąć trzon i umyć kapelusz. Jajko roztrzepać na talerzu, a na drugi wsypać bułkę tartą. Namoczyć kapelusz w jajku, później obtoczyć go w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po usmażeniu - posolić.

Opinie

Napisz opinię

Kotlet z Kani

Kotlet z Kani

SKŁADNIKI
kania; jajko; bułka tarta; masło lub olej; sól

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Odciąć trzon i umyć kapelusz. Jajko roztrzepać na talerzu, a na drugi wsypać bułkę tartą. Namoczyć kapelusz w jajku, później obtoczyć go w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po usmażeniu - posolić.

30 other products in the same category: