Kompot z rabarbaru i jabłek

 

 

Nowy

SKŁADNIKI

400 g rabarbaru; 2 jabłka; 1 i 1/2 l wody; 4 łyżki cukru

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Rabarbar oraz jabłka obrać ze skórki i pokroić w małe kawałki. Obrane i pokrojone owoce przełożyć do garnka, dolać wodę. Dosypać cukier i gotować na średnim ogniu do miękkości owoców. Wymieszać. Odstawić do wystygnięcia.

Opinie

Napisz opinię

Kompot z rabarbaru i jabłek

Kompot z rabarbaru i jabłek

SKŁADNIKI

400 g rabarbaru; 2 jabłka; 1 i 1/2 l wody; 4 łyżki cukru

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Rabarbar oraz jabłka obrać ze skórki i pokroić w małe kawałki. Obrane i pokrojone owoce przełożyć do garnka, dolać wodę. Dosypać cukier i gotować na średnim ogniu do miękkości owoców. Wymieszać. Odstawić do wystygnięcia.

20 other products in the same category: