PODROBY (WIEPRZOWINA) View larger

PODROBY (WIEPRZOWINA)

 

 

Nowy

Zalicza się do nich: ozór, serce i płuca. Nadają się do gotowania i smażenia. Nerki i wątroba są najczęśćiej duszone lub smażone. (uwaga! nie należy solić wątroby przed smażeniem - robi się twarda). Móżdżek nadaje się do smażenia. Używany jest też jako nadzienie do naleśników i pasztecików.

Opinie

Napisz opinię

PODROBY (WIEPRZOWINA)

PODROBY (WIEPRZOWINA)

Zalicza się do nich: ozór, serce i płuca. Nadają się do gotowania i smażenia. Nerki i wątroba są najczęśćiej duszone lub smażone. (uwaga! nie należy solić wątroby przed smażeniem - robi się twarda). Móżdżek nadaje się do smażenia. Używany jest też jako nadzienie do naleśników i pasztecików.

29 other products in the same category: