Nowy
SKŁADNIKI
200 g schabu; 1 jajko do panierki; mąka do panierki; bułka tarta do panierki; olej do smażenia
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Schab umyć i pokroić w cienkie plasterki. (Nie rozbijać mięsa!) Posolić i popieprzyć każdy kawłek. Zrobić panierkę z mąki, roztrzepanego jajka oraz bułki. Smażyć na złoty kolor z dwóch stron.
This product is no longer in stock
Availability date:
Kotleciki schabowe
SKŁADNIKI
200 g schabu; 1 jajko do panierki; mąka do panierki; bułka tarta do panierki; olej do smażenia
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Schab umyć i pokroić w cienkie plasterki. (Nie rozbijać mięsa!) Posolić i popieprzyć każdy kawłek. Zrobić panierkę z mąki, roztrzepanego jajka oraz bułki. Smażyć na złoty kolor z dwóch stron.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj