Kotleciki schabowe

 

 

Nowy

SKŁADNIKI
200 g schabu; 1 jajko do panierki; mąka do panierki; bułka tarta do panierki; olej do smażenia

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Schab umyć i pokroić w cienkie plasterki. (Nie rozbijać mięsa!) Posolić i popieprzyć każdy kawłek. Zrobić panierkę z mąki, roztrzepanego jajka oraz bułki. Smażyć na złoty kolor z dwóch stron.

Opinie

Napisz opinię

Kotleciki schabowe

Kotleciki schabowe

SKŁADNIKI
200 g schabu; 1 jajko do panierki; mąka do panierki; bułka tarta do panierki; olej do smażenia

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Schab umyć i pokroić w cienkie plasterki. (Nie rozbijać mięsa!) Posolić i popieprzyć każdy kawłek. Zrobić panierkę z mąki, roztrzepanego jajka oraz bułki. Smażyć na złoty kolor z dwóch stron.

30 other products in the same category: