Pstrąg nadziany fetą

 

 

Nowy

SKŁADNIKI
1 świeży pstrąg tęczowy; 1 łyżka fety

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypatroszonego pstrąga umyć dokładnie pod wodą i obciąć głowę. Kawałek sera fety pokroić na małe kawałki i powkładać do środka ryby. Zawinąć szczelnie w folię. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 30 minut.

Opinie

Napisz opinię

Pstrąg nadziany fetą

Pstrąg nadziany fetą

SKŁADNIKI
1 świeży pstrąg tęczowy; 1 łyżka fety

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypatroszonego pstrąga umyć dokładnie pod wodą i obciąć głowę. Kawałek sera fety pokroić na małe kawałki i powkładać do środka ryby. Zawinąć szczelnie w folię. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 30 minut.

30 other products in the same category: