Toggle navigation
☰
Home
PRZEPISY
PRZEPISY
CIASTA
DANIA GŁÓWNE
DESERY
NAPOJE
PIECZYWA
PRZEKĄSKI
SAŁATKI I SURÓWKI
SPIŻARNIA
ZUPY
Megamenu-products-special
Megamenu-products
Megamenu-products-bestseller
Megamenu-subcategory
Megamenu-category
banner-buttom
banner-menu-header
Baner-menu-header-1
PRZEPISY
Produkty
FIT
FIT
NISKI IG
BEZ GLUTENU
WARTO WIEDZIEĆ
MIĘSA - ROZBIÓR TUSZY
OWOCE EGZOTYCZNE
RYBY W KUCHNI
GRZYBY JADALNE
OWOCE MORZA
RODZAJE WARZYW
PRZYPRAWY W KUCHNI
OWOCE JADALNE
PRZELICZNIK KULINARNY
KUCHENNE TRIKI
WEGE-NEW!
WIELKANOC
Strona główna
MOSTEK (WOŁOWINA)
Najlepsza część piersi (dawna nazwa brust)
Mięso obrośnięte tłuszczem
Używane do gotowania, duszenia oraz na mielone
MOSTEK (WOŁOWINA)
Najlepsza część piersi (dawna nazwa brust)
Mięso obrośnięte tłuszczem
Używane do gotowania, duszenia oraz na mielone
Share:
Udostępnij
Tweetuj
Pinterest
Szczegóły produktu